Secondary Adv

Xham me rreshqitje automatike SUPREME S650 e-MOTION, ALFA-E

ALFA-E

Pershkrimi

Përshkrim

SUPREME S650 e-MOTION është versioni i automatizuar i serisë SUPREME S650 PHOS. Dizajni elegant dhe automatizimi elektrik që ofrojnë lehtësi maksimale përdorimi, e bëjnë atë një zgjidhje perfekte për projektet që kërkojnë shtrirje dhe hapsira të gjera mbresëlënëse me pamje të pandërprerë, si dhe rehati absolute.

Avantazhet

Lehtësi maksimale e përdorimit dhe funksionalitet të lartë falë lëvizjes automatike

Përmirësim i dritës natyrale në sajë të dizajnit minimal të sistemit dhe sipërfaqeve të gjera të lustrimeve

Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë

Niveli i sigurisë së lartë

Përdorim jashtëzakonisht i sigurt në sajë të sensorëve të sistemit dhe funksionimit të sigurt në rast të ndërprerjes së zhurmës

Izolim i jashtëzakonshëm i zërit

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme