Secondary Adv

Impiant ultra filtrimi uji Osmoze Reverse, VATEK-AL

VATEK-AL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistemi më i ri teknologjik i cili bëhet i përhapur në sektorët e shisheve dhe trajtimit të ujit. Ky sistem nuk ka ndonjë efekt në kiminë e ujit.Këto sisteme përdoren gjithashtu në Sistemet e Reverse Osmozis dhe Sistemet Recyling të Ujërave të Mbeturinave.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme