Secondary Adv

Baxha catie Luminex-Uni, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Shërben si dritare për të dalë në çati, për ndriçimin e papafingos, dhe si një mundësi shtesë për ajrim. Është një element funksional dhe shumë i përshtatshëm i sistemit te çatise për tjegulla të çdo fomati; të mëdha e të vogla pasi përshtatet në mënyrë ekzakte me materialin mbulues. Fiksimi bëhet me elementët e vet. Baxha hapet në drejtimin majtas, djathtas ose lart. E siguruar nëpërmjet llozit shtesë.

Dimensionet e brendshme: 47.5 x 52 cm

Dimensionet e jashtme: 63 x 76.5 cm

Ngjyra: e kuqe, kafe, gri e errët

Përdoret: për të gjitha modelet e tjegullave të betonit

Materiali: Korniza PVC e fortë, kupolë drite e përforcuar prej polikarbonati shumë transparent dhe rezistent ndaj thyerjes

Fletët anësore: me mbrojtje ndaj rrezeve Ultra Vjollcë, folie poliestre dhe alumini të llakuar me shtresë rrjete alumini

Sipërfaqja e futjes së dritës: 0.24 m2

Pesha: 6.2 kg