Secondary Adv

Tjegull ajrimi, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Tjegullat e ajrimit janë të nevojshme në zonën e kulmit si elementë ajrimi, për të realizuar funksionin e çatisë së ftohtë. Kjo sipas Normës WORM B2219/B 7219. Ato orientohen sipas gjatësisë së binarëve dhe pjerrësisë së çatisë.

Shtrimi bëhet në rrjeshtin e parë deri në rrjeshtin e tretë duke nisur nga kulmi. Në çatitë me shumë thyerje mund të vendosen tjegulla ajrimi shtesë edhe në zonën e brinjës.

 

Klasik

Materiali: rërë, çimento, ujë, pigmente joorganikë

Ngjyrat: e kuqe tulle, kafe në të kuqe, kafe e errët, gri e errët, gri brilant, antik, rustik, kafe e hapur

Përdorimi: në të gjitha modelet e tjegullave të betonit

Përmasat: 330 x 420 mm

Pesha: 5,90 kg / copë

Gjerësia e mbulimit: 30,0 cm

Prerja tërthore e ajrimit: Klasik 50 cm² / copë; Kuppa Italiana 26 cm² / copë

Sasia e nevojshme: minimumi 10 copë / 100m² sipërfaqe çatie sipas Normës wNORM B2219/ B7219