Secondary Adv

Tjegull qeramike Rubin 9V, BMI Albania

BMI Albania

Pershkrimi

Tjegull qeramike ekonomike për çati të mëdha

Rubin 9V është një tjegull qeramike e formatit të madh që ofron mbrojtje të veçantë kundër reshjeve për objekte të mëdha me një pjerrësi më të vogël çatie. Në të njëjtën kohë, ajo thekson ekonominë e saj të veçantë me një kërkesë prej vetëm 9 copë për m2.

Për shkak të peshës së vogël, shtrimi me këtë tjegull është veçanërisht i lehtë. Rubin 9V gjithashtu ka të gjitha cilësitë e mirënjohura të modelit Rubin: pamja harmonike dhe ekspresiviteti.

 

Materiali: qeramikë

Sipërfaqja: mat

Pesha: 4,0 kg/copë

Gjatësia e varjes: 370 – 400 mm

Gjerësia mbuluese: 267 mm

Konsumi për m²: 9,4 – 10,1 copë

Pjerrësi çatie pa masa shtesë: 16º

Pjerrësi çatie me masa shtesë: 10º

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme