Secondary Adv

Tjegull betoni Atika Protector, BMI Albania

BMI Albania

Pershkrimi

Për romantikët

Tashmë atmosfera e mesdheut vjen me mbrojtjen e 5-fishtë Protector!

Eleganca e mbrojtur nga kushtet ekstreme atmosferike, romanticiteti me ngjyrën e qëndrueshme, tradicionalja dhe modernia, të mbrojtura nga çdo faktor apo papastërti, gërshetohen në mënyrë të përkryer nën mbrojtjen revolucionare të çatisë tuaj të mbuluar me Atikë Protector.

 

Materiali: rërë, çimento, ujë, Pigmente joorganike

Sipërfaqja: e lëmuar Protector®

Pesha: 4,8 kg/cope

Madhësia: 330 x 420 mm

Gjatësia e varjes: 398 mm

Gjerësia mbuluese: 300 mm

Nevoja për m²: rreth 10 copë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme