Secondary Adv

Tjegull betoni Kuppa Italiana, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Tjegulla e parë e këtij lloji në treg. Linja ekspresive me rrumbullakosje dhe sipërfaqja unike trengjyrëshe mat me tone të errëta e të hapura i japin çdo çatie një shprehje të veçantë. Identiteti i papërsëritshëm vizual rrit vlerën e çdo shtëpie dhe ne, me të drejtë, mund ta quajmë tjegullën Kuppa Italiana “Kurorën e shtëpisë”!

 

Ngjyrat Rustik

Materiali Beton

Pjerrësia minimale ≥ 17° (me nënçatinë)

Konsumi për m² rreth 10 copë

Përmasat 333 x 420 mm

Gjatësia e varjes 398 mm

Lloji i tjegullës Tjegull e plotë

Pjerrësia e çatisë ≥ 22 °

Pesha për copë 4,5 kg