Secondary Adv

Tjegull betoni Klasik Protector, BMI Adriatic Albania

BMI Adriatic Albania

 Përshkrimi

Lidhja midis tjegullës Klasik dhe mbrojtjes inovative

Modeli Bramac më i shitur në tregun tonë tashmë edhe me sipërfaqe të re Protector®. Sipërfaqja e re Protector® ofron më shumë mbrojtje nga kushtet ekstreme atmosferike, nga algat dhe myshku mbi çatinë tuaj, nga ndikimi i kripës së detit, nga ndotja dhe ka jetëgjatësi shumë të lartë të ngjyrës.

 

Materiali: rërë, çimento, ujë, pigmente joorganike

Sipërfaqja: e lëmuar Protector®

Pesha: 4,3 kg/cope

Madhësia: 330 x 420 mm

Gjatësia e varjes: 398 mm

Gjerësia mbuluese: 300 mm

Nevoja për m²: rreth 10 copë