Secondary Adv

Neutralizimin e ujit shpelares te acidit, Neutraliser 502, Westec Albania

Westec Albania

Pershkrimi

Neutralizimin e ujit shpelares te acidit, Neutraliser 502

Pas acidimit te celikut qe nuk ndryshket, uji shpelares permban acide dhe metale te tretura perfshire kromin dhe nikelin. Per arsye mjedisore, uji duhet trajtuar para se te hidhet.

Aplikimet standarte

Avesta Neutraliser 502 eshte nje menyre per te neutralizuar ujin e mbetur pas acidimit dhe metaleve te renda percipituese.

Vecantite

Pershpejton percipitimin e hekurit, kromit dhe nikelit ne formen e llumit,e cila me pas mund te dregohet per depozitim.

Pershtat ujin e mbetur ne nje vlere pH-nga 7–10 perpara shkarkimit

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme