Secondary Adv

Brave per dyer te jashtme Sicurtop, Brava & Bojra Cimi

Brava & Bojra Cimi

 Përshkrimi

Brava Sicurtop eshte brava ideale per dyer te jashtme te medha dhe te renda me tre pika mbyllje. Eshte nje brave silencioze me ingranazh. Me nje mbyllje te trefishte siguron mos hapjen e saj. E pershtatshme per dyer druri, alumini dhe PvC.