Secondary Adv

Polyurea hidroizoluese dhe mbuluese, WhiteChem Albania

WhiteChem Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

POLIURE HIBRIDE

 

Është sistem I poliureas i cili është

zhvilluar si alternative e poliureas

së pastër dhe përdoret për aplikime

të përgjithshme hidroizoluese dhe

mbulimesh

 

Sistem ekonomik i poliureasë

Dy komponentëshe, aromatike, e qëndrueshme ndaj rrezeve UV

% 100 përmbajtje të ngurtë

Nuk përmban VOC, Pa erë

Aplikim dhe tharje e shpejtë

Pa shtesë

Fleksibilitet i shkëlqyer dhe rezistent ndaj plasaritjeve

Rezistencë e shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike.

 

Aplikime të përgjithshme hidroizoluese

(çati, taraca, ballkone etj)

• Qeramikë, beton dhe dysheme të tjera

• Rrugë, ura dhe tunele

• Për produktet izoluese termike

(shkumë poliuretani, EPS, XPS etj)

• Themele betoni dhe perde betoni

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme