Secondary Adv

Barriere sigurie N2AW4 e galvanizuar, Ficom & Partners

Ficom & Partners

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Barriere sigurie N2AW4 e galvanizuar

Barrierat e sigurisë N2AW4 te përshtatshme për të siguruar një performancë të duhur në situata që përfshijnë pengesa veçanërisht të rrezikshme dhe të afta për të përmbushur çdo kërkesë për trafik dhe rrugë. Avantazhet: Pesha e tij e ulët dhe thjeshtësia e bëjnë të lehtë transportimin, trajtimin, montimin dhe mirëmbajtjen, duke rezultuar në një ulje të ndjeshme të kostove.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme