Secondary Adv

Pasqyre me ngrohje me fibra karboni, 97x70, 210 420W, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 Përshkrimi

Pasqyre me ngrohje me fibra karboni, 97x70, 210 420W

Pasqyra me ngohje është ideale për tualetet tuaja duke përdorur sipërfaqen para për të shpërndarë ngrohjen në mënyrë natyrale.

Pasqyra eshte e përbërë nga një element ngrohje me Fibra karboni që transferon ngrohjen nëpërmjet pllakës se pasqyres dhe elementit prej inoxi qe ka prapa.

Tipari kryesor qëndron në trashësinë e pasqyres, në fakt ka një trashësi prej vetëm 40mm.

Pasqyrat jane me dy modele, pasqyre me ndricues dhe pa ndricues.

 

 

Te dhenat: RADIATOR PASQYRE

-GJATESIA 70CM

-LARTESIA 90 CN—

-TRASHESIA 4 CM

-PESHA   7 KG

-FUQIA  200/400W