Secondary Adv

Dritare 70mm me xham te trefishte Rehau Brillant-Design MD, Iliria Mermer Rehau Albania

Iliria Mermer Rehau Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Dritare 70mm me xham te trefishte Rehau Brillant-Design MD

Sistemi i mbylljes qendrore 70 mm

Dritaret Brillant-Design MD krijojnë një klimë të këndshme të banimit në çdo temperaturë të jashtme. Në bashkëveprim me mbylljen qendrore të integruar në kornizë (MD) dritaret kujdesen për atë, që fryma dhe moti mbeten jashtë.

Karakteristikat:

    Thellësia e ndërtimit: 70 mm / Mbyllja qendrore

    Numri i dhomave të ajrit: 5 dhoma

    Izolimi termik: Kornizë zvicerane me Uf deri 1,2 W/m2K

    Izolim nga zhurma: deri në klasën 4 të mbrojtjes nga zhurma (VDI 2719)

    Pengesa nga vjedhja: deri në klasën 3 të rezistencës (DIN V ENV 1627)

    Papërshkueshmëri nga ajri/shiu me erë: deri në klasën 4 (DIN 12207) / E750 (DIN 12208)

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme