Secondary Adv

Filter uji per rubinet kuzhine DEPURAL TOP, ALBUJI

ALBUJI

 



Përshkrimi

Filter uji per rubinet kuzhine DEPURAL TOP

 DEPURAL TOP është dizenjuar për tu lidhur direkt në daljet e ujit, siç janë rubinetet e kuzhinës. Filtri ka një valvë bypassi për të ofruar ujë të filtruar dhe të pafiltruar sipas dëshirës, një set i kompletuar adaptorësh e bëjnë të lehtë lidhjen e filtrit me të gjitha llojet e rubinetave.

Filtri mund të montohet dhe çmontohet lehtë sipas dëshirës, duke kërkuar një hapësirë minimale

për instalim.

DEPURAL TOP mund të përdoret me një gamë të gjerë të kartuçeve për të larguar papastërtitë nga uji (rërën, baltën, gëlqeren) dhe për të eleminuar shijen dhe erën e keqe (klorin), kimikatet e rrezikshme (pesticidet, insekticidet) dhe mikrobet sipas zgjedhjes së filtrit.

DEPURAL TOP është i prodhuar tërësisht nga materiale jo toksike të aprovuara për përdorim ujë të pijshëm.