Secondary Adv

Filter uji profesional per bare, restorante E2, ALBUJI

ALBUJI

 Përshkrimi

Filter uji profesional per bare, restorante E2

“E” qëndron për Ekonomik.

Makineritë tona të  Serive-E  janë të dizenjuara për ti ofruar  klientëve  sisteme kompetitive dhe me cilësi të lartë.

Ato ofrojnë më shumë vlera  se konkurrenca dhe akoma i përshtaten buxhetit  tuaj.  E2 është një zgjedhje e mençur.

E2

E thënë thjesht,  E2  është një makineri RO me kosto efektive për përdorim të  shumëllojshëm. Valvat kontrolluese të koncentrimit dhe riciklimit mund të ndryshohen duke e bere sistemin fleksibël.

E2 RO janë të disponueshme duke filluar nga 0,06 deri 0,4 m3/orë, duke e bërë atë ideale për përdorim si p.sh RO për të gjithë shtëpinë, lavazhe, restorante, sallameri etj.