Secondary Adv

Makineri fshirese manuale Karcher, GLOBI CLEANING

GLOBI CLEANING

 Përshkrimi

Makineri fshirese manuale Karcher

Makineri Fshirese Manuale, 

me motorr / pa motorr! 

Keto makineri jane shume efikase dhe ekonomike per siperfaqe te vogla dhe te mesme. Ato mund te perdoren kudo ku kerkohet pasterti e madhe. Perdorimi I tyre jashte ambienteve, sjell edhe nje reduktim shume te madh te pluhrave brenda ambienteve te mbyllura.

Fshirja me to rrealizohet shume me shpejte, shume me thelle dhe pa pluhura te mbetura pas fshirjes, per shkak te filtrave te vendosura tek te gjitha makinerite.

Gjejne perdorim ne :  Magazina, Pika karburanti, Hotele, Qendra Biznesi etj…