Secondary Adv

Ngrohes elektrik lokalesh Bimar, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 Përshkrimi

Ngrohes elektrik lokalesh BimarHR313

     

- Ngrohes radiant tavani per perdorim te jashtem

- Rezistenca alogjene 1000W dhe 500W. 

- Strukture alumini dhe celiku.

- Fuqia e rregullueshme: 0/500/1000/1500W 

- Drite LED. 

-Telekomande per te kontrolluar fuqine dhe driten. 

- Certifikate IP34 kunder pikave te ujit

 

 

http://www.bimar-spa.it/