Secondary Adv

Shirit per shkrirjen e debores nga catite, tarracat, rruget AHT, AHT ALBANIA

AHT ALBANIA

 Përshkrimi

Shirit per shkrirjen e debores nga catite, tarracat, rruget AHT

Përdorimi i AHT OUTDOOR shkrin deboren menjëherë dhe përdoret masivisht në Taraca, Çati,oborre,shkalle, rrugë, trotuare, rampa makinash, parkime të hapura, tuba uji dhe në çdo vend ku kemi probleme me temperaturat afër 0'C ose poshte saj.