Secondary Adv

Fasade xhami me transparence maksimale Schuco FWS 35 PD, Martini

Martini

 Përshkrimi

Fasade xhami me transparence maksimale Schuco FWS 35 PD

Me fasadën Schüco FWS 35 PD Panorama Design, është e mundur të arrihet një arkitekturë e lehtë dhe e ajrosur me transparencën maksimale, madje edhe në zonat qoshe të ndërtesave. Shpërndarja me profile vertikale të mullionit në zonat e qosheve siguron një dizajn me cilësi të lartë me një pamje të klasit të parë dhe pamje optimale.

 

Diapazoni i sistemit të fasadës Schüco FWS 35 PD ofron një gamë të zgjeruar të aksesorëve me një nivel të lartë të besueshmërisë së fabrikimit, për shembull, përbërës të lidhjes diskrete për sistemet e mbrojtjes nga dielli, si dhe zgjidhje të testuara për rezistencën e hajdutëve për klasat e rezistencës RC 2 dhe RC 3.