Secondary Adv

Sistem vetrate me rreshqitje dhe hapje jo i izoluar ASS 50.NI, Martini

Martini

 Përshkrimi

Sistem vetrate me rreshqitje dhe hapje jo i izoluar ASS 50.NI

Sistem vetrate rrëshqitës dhe ngritës jo i izoluar, mjaft fleksibël dhe me gjerësi të ngushtë për njësitë me sipërfaqe të madhe

 

Për zonat e brendshme ose rajonet në të cilat nuk kërkohet izolim shtesë termik, sistemi rrëshqitës dhe ngritës dhe rrëshqitës Schüco ASS 50.NI ofron zgjidhje optimale me transparencë të lartë. Me gjerësi të ngushtë të faqes së profilit, konstruksioni i pa izoluar i aluminit mundëson zona të mëdha prej xhami me depërtimin maksimal të dritës, ndërsa kërkon një hapësirë minimale të hapësirës dhe nuk gjeneron pothuajse asnjë zhurmë kur lëvizin njësitë rrëshqitëse. Së bashku me një mori pajisjesh dhe kombinimesh dorezash, dhe një gamë të larmishme të llojeve të hapjes, Schüco ASS 50.NI hap një spektër të gjerë dizajni për arkitektët dhe zhvilluesit.