Secondary Adv

Sistem vetrate me rreshqitje i izoluar Schuco ASS 80 FD.HI, Martini

Martini

 Përshkrimi

Sistem vetrate me rreshqitje i izoluar Schuco ASS 80 FD.HI

Sistemi rrëshqitës shumë i izoluar Schüco ASS 80 FD.HI për përdorim të jashtëm ofron përfitimet e gjerësisë së ngushtë të fytyrës dhe një zgjedhje të gjerë stilesh, i cili plotëson të gjitha kërkesat e standardeve aktuale në izolimin termik.

 

Sistemi rrëshqitës me palosje vizualisht tërheqës hap një larmi opsionesh projektimi falë llojeve tërheqëse të hapjes, siç është këndi 90 °, duke përfshirë një prag të sheshtë, të izoluar termikisht. Një kapje mbajtëse magnetike me një dizajn elegant dhe dorezë të sheshtë të dyerve janë të disponueshme si një opsion shtesë i dizajnit.