Secondary Adv

Fasade e vazhduar xhami strukturale termike M4-1, Euroconst

Euroconst

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Fasade e vazhduar xhami strukturale termike M4-1. Fasade e vazhduar xhami fikse e varur nga sipër. Hapje paralele dhe hapje nga brenda.
Pamja e jashtme:
M4 Strukturale. Xhama njeri pas tjetrit pa kornizë të dukshme alumini me distance 14 mm ndërmjet xhamave.

Profili: Alumil M4 strukturale termike
Izolimi termik – EN ISO 12412-2        Uf= 3.7 w/m²K
Pershkueshmeria e ajrit – EN 12152    Klasi A3
Hermeticiteti kuner ujit – EN 12154    Klasi R6
Qendrueshmeria kunder eres EN 13116        ±2.25 KN/ m²
Qendrueshmeria ne lodhje EN 14019    13 / E3
Xhami termik: Clima Guard Neutral 70
Koeficienti i percueshmerise termike    Ug=1.4 w/m²K
Koeficenti i percueshmerise se drites    70 %
Koeficienti i reflektimit te xhamit    12 %

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme