Secondary Adv

Freskues pastrues ajri dhe ventilator mekanik Bimar 4L, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 Përshkrimi

Freskues, pastrues ajri dhe ventilator. Te gjitha ne nje! Per purifikim te ajrit sherben uji i ndodhur ne depozite. Ne momentin qe ajri kalon filtrin e pasem, ai bie ne kontakt me ujit qe e pastron dhe e freskon ate. Ul temperaturen nga 3 deri ne 6 grade Celcius. Te perfshire jane dhe dy ftohes me xhem per te ulur temperaturen e ujit. Produkti eshte italian me garanci 1 vjecare.