Secondary Adv

Kondicioner Smart portabel Shiny me eficence te larte energjie GREE, JP Clima

JP Clima

 Përshkrimi

Kondicioneret portabel Shiny kane dizajn user-friendly te panelit te kontrollit, I pari kndicioner portabel me dalje te siperme ajri, fryrje ajri dydrejtimshme per furnizim me ajer te nje hapesire me te gjere, pozicion te fshehur per vendosjen e pultit te kontrollit, brime mesatare per kullimin e ujit ne menyre te vazhdueshme dhe funksionim te qete, efiçense e larte energjie, sasi e larte ngarkese, kontroll inteligjent Wi-Fi (opsional), kuti elektrike kunder-zjarrit, mbrojtje shume-shtresore.