Secondary Adv

Lazer skaner 3D mekanike industriale per aksesore dhe objekte te vogla modeli GS-Faro, ALB MATRIX GROUP shpk

ALB MATRIX GROUP shpk

 Përshkrimi

Lazer skaner 3D mekanike industriale per aksesore dhe objekte te vogla modeli GS-Faro

 

Paisje Lazer Skaner per dizajnin e produkteve mekanike industriale. Paisja ofron matje precize, te dhena te skata,  me saktesi deri ne 0.03mm, me qellim permiresimin e cilesise se prodhimit.

 

Aplikimet: Kontorll i cilesise dhe Inspektim, Verifikim i saktesise se dimensioneve dhe identifkim i devijimeve , Prodhimi dhe fabrikim te pjeseve industriale, Dizajn Produkti