Secondary Adv

Uje neutral per mbrojtjen e fasadave guri dhe betoni, ALBI STONE 97

ALBI STONE 97

 Përshkrimi

Uje neutral per mbrojtjen e fasadave guri dhe betoni

Ujë largues neutral, me bazë tretës, I përshtatshëm për mbrojtjen e fasadave prej guri dhe betoni dhe veshjet e jashtme.

Produkt me bazë tretës i cili pas tharjes e lë suportin neutral dhe pa film sipërfaqësor, transpirues dhe pa zverdhje.

Parandalon thithjen e ujit të shiut Ul ndjeshëm depërtimin e pluhurit dhe papastërtive Rezistencë e mirë ndaj rrezeve UV