Secondary Adv

Tel saldimi inoksi 1.2mm, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Tel saldimi inoksi 1.2mm

STANDARTE:

 

AWS A 5-9 : ER 316L Si,

 

EN ISO 13343 : G 19 12 3 L Si

 

TIPARET KRYESORE :

 

Tel saldimi me permbajtje te ulet te karbonit per saldimin MIG te celikut AISI 316 dhe te ngjashme. E rekomanduar per nje rezistence te mire ne korrozion intergranular, perdoret ne Ar/1-2 O2. Perqindja e larte e Si permireson stabilitetin e harkut dhe saldimin. Kjo lejon formimin e kordonit me nje aspekt te rregullt dhe mbi te gjitha, kur perdoret transferta e tipit hark i shkurter, reduktohet numri i sperkatjeve dhe eliminohet poroziteti.

 

FUSHA E APLIKIMIT:

 

Industria e prodhimit te makinave, servise elektroshtepiake, centrale termike, industria kimike dhe petrokimike, prodhim tubosh.