Secondary Adv

Passatutto per shtypje ushqimesh te buta, MARI shpk

MARI shpk
Passatutto per shtypje ushqimesh te buta

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 



Përshkrimi

Passatutto -nje mjet qe perdoret ne kuzhine per te shtypur ushqime te buta. Kryen funksionin e kalimit ne site gjysme automatikisht. Mjet shume i thjeshte dhe efikas e cila ka zevendesuar nape dhe site.

Produkte te ngjashme