Secondary Adv

Gips kartonxhes per ndarje ambienti Siniat, DEPO shpk

DEPO shpk

 Përshkrimi

Materiale për ndarje të gatshme nga Siniat

 

Siniat prodhon materiale për ndarje, tavane, rreshtime muri dhe qëllime të jashtme pastrimi. Produktet  përdoren nga ndërtuesit e vegjël deri tek disa nga arkitektët dhe ndërmarrjet më të vlerësuara në vend. Në shqipëri Depo shpk ju sjell mundësinë të merrni produktet cilësore të Siniat.