Secondary Adv

Lesh guri per termoizolim Ravago, DEPO shpk

DEPO shpk

 Përshkrimi

Lesh guri per termoizolim Ravago

Produkte polisteroli dhe termoizoluese nga Ravago

 

RAVAGO është prodhuesi kryesor në Evropë i materialeve izoluese XPS që ofron një portofol plotësisht gjithëpërfshirës të përshtatur për ndërtimin dhe aplikimet industriale. Me 11 fabrika prodhimi të përhapura në të gjithë Evropën ofron mundësi që të plotësojë në kohë kërkesat e klientëve.

Produkte termoizoluese

Polisterol

Aksesorë