Secondary Adv

Grafiato mozaik silikon akrilik rezistente ndaj motit Ceresit CT 77, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Grafiato mozaik silikon akrilik rezistente ndaj motit CT 77

 

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Grafiato e hollë dekorative për aplikime brenda dhe të jashtë

 

VETITË

rezistent ndaj kushteve të motit

rezistent ndaj gërryerjes

thithje e ulët e ujit

rezistent ndaj papastërtisë, i lehtë për tu pastruar

formula BioProtect - rezistente ndaj kërpudhave dhe algave gati per perdorim

ready to use

prodhuar me larmi ngjyrash

 

LEXO MË SHUMË

CT 77 rekomandohet veçanërisht të aplikohet në muret e ekspozuara ndaj gërryerjes brenda ndërtesave, p.sh. në hyrje, korridoret, shkallët. jashtë ndërtesave, CT 77 rekomandohet të përdoret në sipërfaqe të lehtë për t'u ndotur: në piedestalet, kangjella, kornizat e dyerve dhe dritareve.

 

Në rast të ngjyrave të errëta, aplikimi i CT 77 si mbulesë e fasadës brenda Ceresit Ceretherm Systems me EPS duhet të kufizohet në zona të vogla, p.sh. piedestalet ose detajet arkitektonike. Formula BioProtect është një formë e mbrojtjes fundore të qëndrueshme ndaj kërpudhave, mykut dhe algave. Për shkak të kapsulave speciale me agjent biologjik emetimi i substancave është nën kontroll dhe me efekt afatgjatë.