Secondary Adv

Ngjites poliuretani per panele polistireni Ceresit CT 84, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Ngjites poliuretani per panele polistireni CT 84

 

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Aplikohet në 0°C dhe lagështi të lartë -rekomandohet për në temperaturë të ulët kur koha e tharjes së ngjitësve të çimentos është shumë e gjatë

 

VETITË

Rendimenti: 10 m² - 100% më shumë se ngjitësit tradicionale të çimentos; 15% forcë ngjitëse më e lartë se ngjitësit tradicional të çimentos

Fiksimi pas 2 orësh - përshpejtimi i punës së termoizolimit. Në rast të aplikimit të CT 84 dhe Ceresit Ceretherm Express, puna mund të zgjasë 5 ditë më pak

E përkryer për sistemin “nga ngrohja në ngrohje” - 1 m² panele polistireni të fiksuar me ngjitës CT 84 100 g, në vend të 5 kg çimento

Karakteristikat e izolimit termik - CT 84, ndryshe nga ngjitësit tradicional, ka veti termoizoluese të ngjashme me polistirenin ose leshin e xhamit

Homogjenitet i lartë falë topit metalik që mbron nga flluskat e ajrit tepër të mëdha

 

LEXO MË SHUMË

Ceresit CT 84 përdoret për fiksimin e paneleve të polistirenit të zgjeruar në sistemet komplekse Ceresit Ceretherm për izolim termik për muret jashtëme të ndërtesave (ETICS). Përafërsisht 2 orë pas aplikimit, panelet e polistirenit mund të zmusohen, fiksohen dhe atëherë shtresa e përforcuese mund të aplikohet duke përdorur Ceresit CT 85, CT 87. Ngjitësja PU CT 84 përdoret gjithashtu për fiksimin e materialeve të tilla si EPS dhe XPS polistireni për sipërfaqe të tilla si druri, panelet OSB, qelqi, bitumet, tulla qeramike, betoni, pllaka të veshura dhe të galvanizuara, beton i thatë dhe lagur, për fiksimin paneleve të polistirenit të zgjeruar në kushte të temperaturave normale dhe të ulëta , gjithashtu në sistemet termike.