Secondary Adv

Boje plastike profesionale me cilesi te larte ER-LAC SMART PLAST, DE-AL Color Group (ER-LAC)

DE-AL Color Group (ER-LAC)

 Përshkrimi

Bojë plastike profesionale me cilësi të lartë.
• Performancë e lartë
• Kombinohen vetitë e shkëlqyera me një çmim tërheqës
• Aderim dhe elasticitet shumë i mirë
• Rezistencë e lartë ndaj larjes
• Numër i pakufizuar i tonalitevete