Secondary Adv

Sharre segapunto me bateri per metal dhe dru Total, ALBIO-EA

ALBIO-EA

 Përshkrimi

Sharre segapunto me bateri per metal dhe dru Total

 

Tensioni 20V

Kapaciteti prerjes Metal: 8mm & Dru: 80mm