Secondary Adv

Stabilizator automatik tensioni 2kVA deri ne 3500kVA, FMT Group

FMT Group

 Përshkrimi

Stabilizator automatik tensioni 2kVA deri ne 3500kVA

 

Stabilizator voltazhi i kontrolluar me servo motor është metoda më e përdorur për stabilizatorët e tensionit. Ne prodhojmë stabilizator një fazor nga 1kVA deri në 50kVA dhe stabilizator tre fazor nga 2kVA deri në 3500kVA.

 

Stabilizatori i tensionit përbëhet nga një transformator variabël dhe një servo motor i cili kontrollon transformatorin variabël nëpërmjet një mekanizmi të lëvizjes së marshave, një qarku elektronik me transformator buck-bust dhe nje kontenier hekuri e cila i permbledh këto komponente.

 

Operimi i stabilizatorëve e kontrolluar me servo motor është bazuar në një process feedback-u dhe krahasimi. Çdo lëkundje tensioni në rrjet mund të stabilizohet në mënyrë të thjeshtë me anë të pergjigjeve në kohë të shkurtër dhe mekanizmit motori AC/DC me moment force të lartë në ndezje, edhe kur ndryshimi është i vogël.

 

Mikro-çelsa preçiz përdoren në dalje për prerjen e energjisë së motori kur voltazhi I hyrjes kalon limitin.

Output është nje valë sinusoidale pa shtrëmbërime ose interference në frekuencen e rrjetit gjatë operimit.