Secondary Adv

Gjenerator Twin On me dy motorra, FMT Group

FMT Group

 Përshkrimi

Gjenerator Twin On me dy motorra

TWO GENSETS, ONE BRAIN

 

I sigurtë dhe shumë përdorimësh, gjeneratorët TWIN-ON përmbajnë dy gjeneratorë në të njëjtën kabinë të papërshkueshme nga zëri i cili lejon gjeneratorët të veprojnë si një gjenerator i vetëm në të njëjtën shasi.

 

Të dy gjeneratorët mund të përdoren njëkohësisht për të rritur fuqinë ose individualisht. Ky princip lejon një riparim dhe mirëmbajtje të lehtë. Në rastin e një defekti në një nga motorat, ngarkesa i kalon në mënyrë të përkohshme motorit tjetër.

 

Gjeneratori juaj TWIN-ON mund të prodhohet sipas kërkesave që keni, me fuqi, aksesorë dhe programim në bazë të specifikave të çdo klienti.

 

Qëndrueshmëria dhe lehtësia në përdorim

 

Kontrollerat elektronik të të dy gjeneratorëve komunikojnë me njëri-tjetrin automatikisht, duke e bërë sistemin më të thjeshtë.