Secondary Adv

Boje akrilike per mure te brendshme, GB Thermo Color

GB Thermo Color

 Përshkrimi

Boje akrilike  per mure te brendshme

Bojë e brëndshme që mund të lahet me ujë,  e përbërë në bazë nga akril i cilësisë së lartë, e përshtatshme për ambiente shtëpie dhe pune të ekspozuara…