Secondary Adv

Stuko elastomerike per carje dhe nyje, Smaltofill Elastic Putty, Vechro, AED COLOR

AED COLOR
Stuko elastomerike per carje dhe nyje, Smaltofill Elastic Putty, Vechro

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Stuko elastomerike per carje dhe nyje, Smaltofill Elastic Putty, Vechro

Pasuruar me mikrosfera, per perdorim te brendshem dhe te jashtem. I pershtatshem per mbushjen e carjeve ne mure mbushjen midis materialeve te ndryshem si betoni, druri, poliuretani etj. Tkurrje minimale dhe pa plasaritje. Rezistence e shkelqyeshme ndaj alkaleve dhe ndryshimeve te temperatures 

Produkte te ngjashme