Secondary Adv

Boje akrilike e shenjimit te rruges, PRO Road Marking Paint, Vechro, AED COLOR

AED COLOR
Boje akrilike e shenjimit te rruges, PRO Road Marking Paint, Vechro

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Boje akrilike e shenjimit te rruges, PRO Road Marking Paint, Vechro

Ngjitje dhe elasticitet i madh ne beton, siperfaqe metali, suva. 

Rezistence ndaj abrazionit 

Tharje e shpejte 

E disponueshme ne ngjyre te Bardhe Verdhe & Zi

 

Produkte te ngjashme