Secondary Adv

Primer per perpunimin paraprak ne siperfaqe metalike dhe jometalike, PRO Wash, Vechro, AED COLOR

AED COLOR
Primer per perpunimin paraprak ne siperfaqe metalike dhe jometalike, PRO Wash, Vechro

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Primer per perpunimin paraprak ne siperfaqe metalike dhe jometalike, PRO Wash, Vechro

Pergatit siperfaqe ne forme alumini hekuri, bakri, ne menyre qe te arrihet ngjitje shume e mire 

Produkte te ngjashme