Secondary Adv

Zbutes per ujin gelqeror per perdorim familjar ne vila dhe apartamente BEWAMAT 25 A GB, Water Boutique

Water Boutique

 



Përshkrimi

BEWAMAT 25 A GB

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

I certifikuar DVGW

Garancia 5 vite

 

Zbutësi i ujit Bewamat  trajton në mënyrë perfekte ujin që përdor familja duke eleminuar problemet e gëlqeres dhe smërcit. Dizajni kompakt i këtij zbutesi na mundëson instalimin e tij edhe në hapësira të vogla.

 

Karakteristikat teknike dhe specifika të veçanta Bewamat 25 Bewamat 75

I aftë për të operuar në kushte të presionit të ulët (> 1,5 bar)

Dizajn kompakt

Rigjenerimi bëhet në varësi te kapacitetit të ujit duke ulur kostot e mirëmbajtjes

DN 20 ( 3/4˝)

Kapiciteti maksimal i prodhimit 1.4m³/h – 3  m³/h;

Volum: 25 l – 75 l

Përmasat: 640/390/ 560 mm – 338/338/1556 mm

Kosumimi i kripës për rigjenerim: 1.2 kg –  3.5  kg