Secondary Adv

Parafilter per mbrojtjen nga rera, balta, sedimente te forta, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

PARAFILTRA 10“

Prodhim i BE

 

Filtër uji mekanik në versionin transparent ose të bardhë. Ky filtër uji ndalon ndotësit si rërë, baltë dhe sedemente të tjera të dukshme.

 

INLET 1/4 “, DOUBLE O-RING duke siguruar mbrojtje nga rrjedhje të padëshiruara.

Versioni standard, i përdorur në sistemet e reverse osmozes.

I certifikuar – BPA FREE