Secondary Adv

Sistem filtrimi uji Reverse Osmoza per instalim ne kuzhine RO 6, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

SISTEMI I UJIT PIJSHËM RO 6

Fitaqua

Prodhim i BE

I certifikuar BPA Free

Garancia 2 vite

 

Filtri siguron ujë të pijshem të shëndetshëm  për ju dhe familjen tuaj.  Instalimi i sistemit bëhet në kuzhinë, poshtë lavamanit. Fishekët janë të vendosur në trupa me mbyllje të dyfishtë  falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara të ujit.

 

Certifikuar nga Instituti i Higjenës PZH.

Sistemi përfshin: cezëm,depozitë, pompëdhe lidhjet e nevojshme.

 

Te dhenat teknike

Fazat e Filtrimit 6 faza

Presioni operues 2.8-6 bar

Temperatura e ujit max 30*/40*C

Kapaciteti 120 L/Ditë

Përmasat D*W*H  15 x 36 x 43,5 CM