Secondary Adv

Fishek per filter uji RO ose Membrane Molekulare FilmTECH, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

FILTËR UJI RO

Prodhim i BE

FilmTECH 

 

Fishek filtri për cdo filter uji që funksionon me Membranë molekulare ose Reverse Osmozës

Ky fishek është i përbërë  nga disa shtresa të holla, të ndërlidhura nga fije spirale duke krijuar pore për kalimin e ujit të filtruar.

 

Materiali i membranës është gjysmëpërcues, me dy dalje : në njërën dalje kalon uji i pastër dhe ne daljen tjetër shkarkohen ndotësit organike dhe inorganike  si dhe lëndëve të tretura në ujë, metale të rënda dhe elemente radioaktive toksike dhe kimikate kancerogjene.

 

Membranat janë në dispozicion në:

-50 GPD -75 GPD

-100-300-500-600-800 GPD