Secondary Adv

Ashensor per pasagjere Schindler 5300, E.M.E. ASHENSOR GROUP

E.M.E. ASHENSOR GROUP
Ashensor per pasagjere Schindler 5300
Ashensor per pasagjere Schindler 5300

Shfaq kontaktet

 Pershkrimi

Ashensor per pasagjere Schindler 5300
Kapaciteti:  408-1088 kg, 6-16 pasagjerë
Lartësia Max: 60 m, max. 21 ndalesa
Gjerësia e deres: 750 mm, 800 mm, 900 mm
Lartësia e derës:  2000 mm
Shpejtësia: 1.0 m / s dhe 1.5 m / s

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme