Secondary Adv

Filter uji me osmoze te kundert BWT, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

BWT – PERMAQ PICO – REVERSE OSMOSIS

BWT Osmoze e Kundert Permaq Pico – Koncepti BWT

 

Kompakt

Performance e larte

Fleksibel

Parafilter

Kontrollues me panel LCD

Produkt serial me konstruksion modular

Rrit presionin

Modul plotesisht i pershtatshem

Teknike e integruar e matjes

Rrit lehtesisht kapacitetin e pershkueshmerise

Funksion plotesisht automatik dhe te sigurte

Rritje e funksionit higjenik me program efikas dezinfektimi

Dizajn i pershtatshem

Opsion i perzgjedhjes se gjuhes

Lehtesisht i ndryshueshem

Cilesi e larte pershkueshmerie

 

Specifikimet teknike:

Kapaciteti i ujit te paster 170 – 200 litra ne ore

Konstruksion modular i ndryshueshem

Norma e ruajtjes se kriperave minerale me e larte se 99.5%

Program inovativ dezinfektimi

Modul plotesisht i pershtatur per higjene maksimale

Version On dhe Offline

Version opsional kundra ngurtesimeve