Secondary Adv

Filter uji me veteshperlarje automatike HONEYWELL, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

HONEYWELL

Prodhim Gjerman

 

Filtër uji  me vetëshperlarje automatike që instalohet në hyrje të rrjetit. Filtri eshte i   një cilësie të lartë dhe ka dizajn modern ergonomik. Instalim i tij mund të bëhet horizontal ose vertikal.