Secondary Adv

Filter uji per frigorifer me karbon per papasterti kimike, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

FILTER FRIGORIFERI

Refrigerator filter

Prodhim i BE

I certifikuar BPA Free

 

Filtër uji  për  frigoriferin që përmban karbon aktiv, i cili kryen pastrimin e ujit nga papastërtitë kimike, largon gazrat dhe përbërësit organikë. Përmirëson shijen dhe erën e ujit. Falë këtij filtri ne mund të kemi ujë dhe akull  të pastër. Filtri është i përshtatshëm për shumicën e frigoriferëve të disponueshëm në treg.

 

Zëvendësimi i rekomanduar i fishekut: çdo 6 muaj (në varësi të nivelit të konsumit të ujit dhe ndotjes)

Lidhja – 1/4