Secondary Adv

Filter uji per kuzhine me fishek karboni dhe sedimenti FITAQUA RO 3, Water Boutique

Water Boutique

 Përshkrimi

SISTEM I UJIT PIJSHËM: RO 3

Fitaqua

Prodhim i BE

I certifikuar BPA Free

Garancia 2 vite

 

Filtri siguron ujë të pijshem të shëndetshëm  për ju dhe familjen tuaj.  Instalimi i sistemit bëhet në kuzhinë, poshtë lavamanit. Fishekët janë të vendosur në trupa me mbyllje të dyfishtë  falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara të ujit.

 

Certifikuar nga Instituti i Higjenës PZH.

Filtrat 3-6 muaj

Membrana 2-3 vite